About Us

But I must explain to you how all this mistaken idea of denouncing pleasure and praising pain was born and will give you a complete account of the system and expound the actual teachings of the great explore

Contact Us

ДОБРЕДОЈДОВТЕ НА MA-TAB LOGISTICS

Најдобрите решенија за
Транспорт и Логистика

НАЈДОБРИТЕ РЕШЕНИЈА ЗА ЛОГИСТИКА И ТРАНСПОРТ

Услуги

Интернационален транспорт

Услуги

01

Тим

Нашиот фокус е на луѓето. Од таа причина, развиваме стабилен и долгорочен професионален и личен однос со нашите клиенти, соработници и вработени, заснован на меѓусебна доверба и разбирање.

02

Квалитет

Флексибилноста, љубезноста, ефикасноста и квалитетот на советите и услугите се императиви на нашата компанија. Контактирајте со нас денес!

03

Одговорност

За нас општествената одговорност значи континуиран придонес за зачувување на животната средина, учество во хуманитарни акции, како и грижа за клиентите, колегите и вработените.

FAQ

Сите Одговори

transport image

Снабдување на карго со соодветна грижа.

Секоја индустрија има свои логистички потреби, поради што Ma-Tab Logistics постојано иновира за да ја испорача специфичната потребна експертиза со висока додадена вредност, која совршено се вклопува со денешните логистички барања во низа различни сектори. Сето тоа е поддржано од мрежа на експерти во секоја земја.

transport image

Одговорноста е клучна за патот на успехот

Ја преземаме одговорноста за секој транспорт што го правиме, постапувајќи внимателно. Одговорноста е акција што луѓето мора да ја преземат за да бидат успешни, а неодговорноста може да доведе до неуспех.

transport image

Задоволување на потребите на нашите клиенти.

За да ги задоволиме потребите на нашите клиенти, се грижиме транспортот да биде безбеден и сè да пристигне навреме и со совршен квалитет.

transport image

Транспорт низ цела Европа.

Ma-Tab Logistics покрива меѓународен транспорт до сите европски земји.

Побарајте понуда:

    Покриеност

    Каде работиме

    Покриеност

    Ви стоиме на располагање 24 часа на ден, 7 дена во неделата, мотивирани да одговориме на сите ваши логистички потреби и да ви понудиме решенија прилагодени на вашите потреби. Нашата работна област опфаќа меѓународен транспорт од Македонија, Албанија, Косово, Турција до сите европски земји и обратно

    mk_MKMacedonian