About Us

But I must explain to you how all this mistaken idea of denouncing pleasure and praising pain was born and will give you a complete account of the system and expound the actual teachings of the great explore

Contact Us

Транспорт на сè и секаде

За Нас

transport image
author image
10k+

направени транспорти

ЗА НАС

МОЖНОСТИ, ВИЗИЈА И МИСИЈА

Нашата компанија постои со една единствена цел – За нас најважна е продуктивната и долгорочна соработка со нашите клиенти. Вашето задоволство и исполнување на вашите барања се наш гарантиран приоритет. Нашата работна област опфаќа меѓународен транспорт од Македонија, Албанија, Косово, Турција до сите европски земји и обратно. Можеме да транспортираме секаков вид на товар.

За сè што ви треба превоз со КАМИОНИ СО ЛАДИЛНИЦИ, НОРМАЛНИ, СТАНДАРДНИ и МЕГА ЦЕРАНИ, слободно прашајте нè. Заедно со нашите клиенти чекориме во иднината, обезбедувајќи движење на стоки, со максимално искористување на информациите и ресурсите во нашата меѓународна мрежа. Размислуваме долгорочно и се стремиме кон квалитет и стабилност, да бидеме не најголема, туку најдобра компанија во областа на транспортот и логистиката. Ние, MA-TAB Logistics, се гледаме себеси како дел од големата слика, зближувајќи ги луѓето и заедниците од целиот свет.

  • Muhammed Islami – CEO

  • Arsim Bekteshi – CEO

карактеристики

Зошто да нè одберете?

Искуство

MA-TAB Logistics обезбедува транспорт и нуди логистички решенија за вашите пратки од 2019 година

Интернационално

Организираме комплетен камионски превоз од Македонија, Албанија, Косово, Турција до сите европски земји и обратно.

Доверливо

Со точно дефинирани услови за поаѓање и пристигнување на возилата, нудиме сигурно и навремено исполнување на барањата на клиентите

Ефикасно

Нудиме ефикасни услуги за собирање и дистрибуција на парцели

Амбиција

Независноста и амбицијата што ги поседуваме се предуслов за брзо темпо на стабилен развој како транспортно-логистичка компанија која постои на конкурентниот пазар

Мотивација

Тимот на MA-TAB Logistics го сочинуваат млади луѓе кои несебично се трудат да пружат беспрекорна професионална услуга, навремена, доверлива, економична и ефикасна, со висок степен на квалитет како основа за нашата секојдневна работа

Искуство

MA-TAB Logistics обезбедува транспорт и нуди логистички решенија за вашите пратки од 2019 година

Интернационално

Организираме комплетен камионски превоз од Македонија, Албанија, Косово, Турција до сите европски земји и обратно.

Доверливо

Со точно дефинирани услови за поаѓање и пристигнување на возилата, нудиме сигурно и навремено исполнување на барањата на клиентите

Ефикасно

Нудиме ефикасни услуги за собирање и дистрибуција на парцели

Амбиција

Независноста и амбицијата што ги поседуваме се предуслов за брзо темпо на стабилен развој како транспортно-логистичка компанија која постои на конкурентниот пазар

Мотивација

Тимот на MA-TAB Logistics го сочинуваат млади луѓе кои несебично се трудат да пружат беспрекорна професионална услуга, навремена, доверлива, економична и ефикасна, со висок степен на квалитет како основа за нашата секојдневна работа

History

Нашата историја

2019

Основана е Ma-Tab

Испорачуваме повеќе од 10.000 производи

2021
2022

Очекуваме понатамошни успеси во иднина

mk_MKMacedonian